Kinderskihelmen

Waarom een kinderskihelm?

Ouders willen veiligheid, kinderskihelmen geven veiligheid. In elk geval, de kans is een stuk kleiner met een skihelm om vreselijke ski-ongelukken zoals met Prins Johan Friso, of zoals met Michael Schumacher te voorkomen. Elke ouder wil een dergelijk drama voor zijn of haar kinderen vermijden, maar toch ook heerlijk skiën met de kinderen.

Om veilig te skieën met uw kinderen is natuurlijk een kinderskihelm een must. Om ouders daarmee te helpen toch met een stoere kinderskihelm aan te komen zetten, hebben we allerlei kinderskihelmen voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u vanaf uw bureaustoel gemakkelijk een kinderskihelm uitzoeken voor uw kind, geheel volgens uw budget en wensen. Of wellicht beter gezegd, de wensen van uw kind.

Waarop te letten bij het uitzoeken van een kinderskihelm?

Allereerst heeft uw kind een bepaalde grootte van het hoofd. Om de kinderskihelm zo lekker mogelijk te laten zitten, meet de grootte van het hoofd van uw kind op. U wil natuurlijk niet dat uw kind de skihelm niet op wil, omdat deze net wat te krap zit. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige veiligheidscertificaten, die elke goede kinderskihelm moet hebben. Maar bovenal, onze tip is vooral om uw kind de helm te laten uitzoeken, zodat ze die graag willen dragen tijdens uw skivakantie!